Jdi na obsah Jdi na menu

Začínáme

Kdo jsme?

Co chceme?

O co nám jde?

Proč to děláme?

Kam to chceme dotáhnout?

Co chci sama dosáhnout?

Koho chceme oslovit a čím?

 
Toto jsou otázky, které si teď pokládáme docela často. V dobách karantény, nepřetržitelného lockdownu nebo zákazu výjezdu mezi okresy je internet jedna z nejlepších záchran v zabíjení nudy. Dokonce i na nás padl teoretický černý mrak nudy a bezmoci, tak jsme se rozhodly s tím něco udělat, něco změnit a začít trochu růst.
Příkladem toho našeho růstu je třeba pohyb, pohyb sám je strašně skvělá a užitečná věc. V mém světě byl vždy na prvním místě sport nebo nějaká aktivita, nikdy mě moc nebavilo chodit někam do posilky a zvedat těžký váhy, který mi jsou stejně k hovnu, když nemám fyzičku a tohle bychom rády změnily z pohodlí domova. 
My (Tess a Kejtas) jsme spolubydlící ve věku 24 a 23, jako každá mladá holka se i my dvě snažíme držet si figuru, váhu a být čičiny. Tess dodržuje stravu a cvičení nějaký pátek, 5x týdně posiluje a aktivně běhá. Má vysněnou váhu na kterou se nemůže už nějaký čas dostat a tak maká ještě víc a hubne. Na druhé straně je Kejtas, která je pohodlná, nespěchá nikam a hulí trávu. Ke sportu neměla nikdy daleko, ale nikdy neposilovala. Hrála squash, boxovala teoreticky dost pohybu, ale je líná k tomu si dá nějaké mňamky, pizzenku a čokoládičky, když příjde hulihlad lednička je jasným terčem. Ale na každého příjde řada a bylo třeba začít se hýbat a stravovat lépe.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář